torsdag 11 juni 2009

Bild 121 - 129

(9 juni 2009)
Dags och nanna kudden. Ja så var det dags för lite vardags bilder igen för det hände inget särskilt idag.

(8 juni 2009)
Vår 7-iga bröllopsdag firades lite lätt och lagom eftersom det var en vanlig vardag (jobbade som vanligt). Vi slog på stort till kaffet och tog fram servisen vi fick i bröllopspresent. Snygg va??

(7 juni 2009)
Ännu en dag med husvisningar. Passade på att gå på 3 stycken när vi ändå var nere ( i södra Skåne) och oj va det snurra runt i huvudet på en efter den här dagen...hur såg husen ut egentligen?? (fniss)

(6 juni 2009)
Svenska flaggans dag. Nää vi firade det inte mer än såå här (satte upp flaggan på lekstugan) och njöt av sommarvädret.

(5 juni 2009)
Kolla vilken härlig fullmåne det var ute i kväll. Fotade utan blixt såå kortet blev inte såå tydligt men tycker inte det gör något för den effekten gjorde sig bra på den här bilden.

(bonusbild)
Tala om nostalgi...jag och maken satt och bläddrade runt bland kanalerna och titta vad vi hittade. Fler som minns tv-serien V som gick på 80-talet. (kan inte förstååå att vi tjejer tyckte den här killen vaar sååå snygg...fniss)

(4 juni 2009)
Efter att ha varit iväg två dagar i rad, vart både jag och tjejerna tröötta såå idag blev inget gjort. "Vi satt mest och stirra i taket" fniss...nä men på tv:n.

(3 juni 2009)
Idag passade vi på att ta en tur på stan (maken var pappa-ledig). Sugna på nått gott i sommarvärmen tog vi en sväng inom...ja ni ser nog själva vart vi hamndade i drive-in:en. (ler)

Och som bonus får ni se vad vi beställde....mummmsigt i sommarvärmen.

(2 juni 2009)
Vi beslöt oss för att åka iväg på en husvisning på ett hus min man var lite sugen på (de hade stort garage...hihihi) trots att den var på kvällen och vi har en rätt lång resväg. När vi nästan var hemma kom jag på att jag glömt och fota dagens bild som jag tänk göra vid husvisningen såå det fick bli en inifrån bilen (tagen med mobilkamra)

(1 juni 2009)
Maken var ledig i efermiddags såå vi passade på att slänga ut allt som samlats inne i uterummet under hösten och vintern och sommar städade där (i uterummet alltså). Leksakslådan åkte ut och även allt i den för när det väl städas passar vi påå...hihihi.

Inga kommentarer: